Enten du som amatør ønsker å tjene noen ekstra kroner, og samtidig oppleve hvordan spillefilm eller reklame skapes, eller om du som skuespiller vil ha flere jobbmuligheter, kan vi hjelpe deg.

Vi ønsker å registrere deg inn i vårt nettbaserte arkiv over aktører, som brukes til å finne rette fjes til roller, og der produsenter og regissører også selv kan søke etter aktuelle typer. Fjes i alle aldre og fasonger er velkomne til våre kontorer på Majorstua mellom ni og fem mandag til fredag, så ring eller send mail for å avtale tid med oss.

Det tar omtrent tyve minutter å registrere seg hos oss. Vi ønsker å selv stå for foto og film i vårt fotostudio, da vi ønsker høy og lik kvalitet på hvordan alle våre aktører representeres, og registrering hos oss er gratis. Ønsker du egne bilder lagt ut i tillegg, ta med disse på en cd eller e-mail dem inn. Bilder og film vil kun være tilgjengelige for oss og våre registrerte kunder.

Er du under 18 år må en av dine foresatte godkjenne både at du registrerer deg hos oss, pluss eventuelle jobber du gjør senere.

Kontorene våre ligger rett overfor Colosseum kino ved Majorstua
t-banestasjon, Oslos vestlige navle i forhold til kollektivtrafikk.